Μάθε Περισσότερα

Ενημέρωση προβολής της Μ.ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Η εταιρεία μας με χαρά σας ενημερώνει ότι επιλέχτηκε από τις τηλεοπτικές παραγωγές του MEGA “ΟΙ ΚΗΠΟΥΡΟΙ ΤΟΥ MEGA’’ και του SKAI ‘‘ΚΗΠΟΥΡΕΜΑΤΑ’’ ως χορηγός για τα προϊόντα μας .

Είναι τιμή μας που συμμετέχουμε στις δυο αυτές τηλεοπτικές παραγωγές και ταυτόχρονα είναι επιβεβαίωση και επιβράβευση της συνεχούς προσπάθειάς μας για υψηλής ποιότητας ΕΛΛΗΝΙΚΑ προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ώρες προβολής των εκπομπών :

α) “ΟΙ ΚΗΠΟΥΡΟΙ ΤΟΥ MEGA’’ κάθε Σάββατο στις 6:30 μ.μ.

β) ‘‘ΚΗΠΟΥΡΕΜΑΤΑ’’ στο SKAI κάθε Κυριακή στις 12:30 μ.μ.

Δείτε Σχετικά Video

NUTRI-COMPOST

Το Nutri-Compost είναι ένα οργανικό εδαφοβελτιωτικό που συμβάλει στην ανάπτυξη των φυτών και καθίστα γόνιμο το έδαφος .

Το Nutri-Compost είναι το τελικό προϊόν της κομποστοποίησης – εδαφοβελτιωτικό, μιας βιολογικής διαδικασίας που εφαρμόζουμε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας .

Η επιλογή των πρώτων υλών για την κομποστοποίηση γίνετε με αυστηρούς όρους από τον υπεύθυνο γεωπόνο της εταιρείας μας , με αποτέλεσμα το τελικό προϊόν να είναι υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας .

Το Nutri-Compost περιέχει μάκρο-(άνθρακα, άζωτο) και μικρό – θρεπτικά στοιχεία (ιχνοστοιχεία ), όπως φώσφορο, κάλιο και ασβέστιο , οπότε η ανάμειξη του με φυτόχωμα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου εγγυάται την άριστη ανάπτυξη των φυτών.

Το Nutri-Compost μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλα τα φυτά όπως επίσης για την καλλιέργεια κηπευτικών οπωροφόρων και καρποφόρων δέντρων και γενικότερα για τον εμπλουτισμό φτωχών σε θρεπτικά στοιχεία εδαφών.